Veel werk en nog meer activiteiten

Veel werk en nog meer activiteiten

DALFSEN – Het is lente en prachtig weer, de corona maatregelen zijn versoepeld en dus mogen we eindelijk weer. En dat doen we dan ook, kijk daarom niet alleen naar het nieuws op DalfsenNet, maar kijk ook naar de vacatures. Er is ook al weer vrij veel te doen de komende tijd, als je niets wilt missen kijk je dus ook regelmatig in de agenda!

Vacatures
De versoepelingen omtrent de corona maatregelen geven ons de ruimte om weer iets te ondernemen, bedrijven hebben weer volop werk. Vooral de horeca, bouw en aanverwante bedrijven zitten te springen om werknemers. Maar er is ook veel vraag naar vrijwilligers. Neem even de moeite om de vacatures te lezen, er zijn zelfs vacatures met meerdere functies!
Klik bovenaan in het hoofmenu op Vacatures om het aanbod te bekijken.

Vacatures plaatsen
Vrijwilligersvacatures zijn gratis te plaatsen, andere vacatures plaats je al vanaf € 19,95 incl. BTW. De vacature staat dan 2 weken op DalfsenNet. Langer kan uiteraard ook, u kunt zelf het aantal weken bepalen. (Maximaal 12 weken).
Het plaatsen van vacatures kan nu ook vanuit het menu Rubrieken aan de linker kant door op de knop Vacature insturen te klikken. Zie laatste foto.

Agenda
Bijna elke dag komen er nieuwe agendapunten in de agenda. Niet zo gek want de horeca en winkels zijn weer open, dus zijn er activiteiten in Dalfsen, Hoonhorst, Lemelerveld, Nieuwleusen en Oudleusen.
De Trefkoele+, De Spil, De Mozaïek, Saam Welzijn en ook de bibliotheken, scholen en verenigingen zitten niet stil. Ook zullen de Sallandse feesten hun opwachting weer maken. En natuurlijk vele andere evenementen zoals wandelingen, exposities, Proef Dalfsen, het Bierfestival, Zomeravond volleybal competitie, Kunst om Dalfsen, WAK (Week van de Amateurkunst) en natuurlijk niet te vergeten het Bukkum toernooi en een dag daaraan voorafgaand The Day Before Bukkum.
Uiteraard staan de gemeenteraads- en commissievergaderingen voor dit jaar al lang in de agenda!
Vrijdag 25 maart en zaterdag 26 maart zijn er veel activiteiten in het kader van hulp aan Oekraïne en welkom in Dalfsen.
Klik bovenaan in het hoofmenu op Agenda om de komende activiteiten, evenementen en exposities te bekijken.

Agendapunten insturen
Agendapunten worden niet direct geplaatst, de inzending wordt eerst beoordeeld en de redactie heeft de mogelijkheid de inzending te weigeren of aan te passen.
Agendapunten insturen kan nu ook vanuit het menu Rubrieken aan de linker kant door op de knop Agendapunt insturen te klikken. Zie laatste foto.

Foto's 3
Veel werk en nog meer activiteiten
Veel werk en nog meer activiteiten
Artikel delen: