Zwemvierdaagse Dalfsen start 28 juni - Foto: Paul Scholten
Foto: Paul Scholten

Zwemvierdaagse Dalfsen start 28 juni

DALFSEN – Na de wandel- en de fietsdriedaagse gaat binnenkort de Nationale Zwemvierdaagse (al weer voor de 37-ste keer) van start in het openluchtzwembad Gerner.

Vanaf dinsdag 28 juni kan men gedurende vier dagen tussen 16.00 en 19.30 uur baantjes zwemmen in het verwarmde water van het openluchtzwembad.

Wie op dit tijdstip niet kan, mag ook ’s morgens komen zwemmen. Kun je een dag niet, dan is op de zaterdag daarna een inhaalmoment.

Dit evenement trekt de laatste jaren ongeveer 350 deelnemers die 250 of 500 meter per dag zwemmen met – op de laatste dag – een medaille als beloning.

Tijdens de zwemvierdaagse worden door de medewerkers van het zwembad in en rondom de bassins altijd leuke activiteiten georganiseerd.

Ook dit jaar zijn er voor de kinderen wedstrijden darten, penalty schieten en stuivertje duiken. Er zijn meerdere traktaties en de “ballontovenaar” maakt op verzoek van de kinderen de mooiste balloncreaties.

Deelname kost tijdens de voorverkoop – tot en met maandag 27 juni  – bij de receptie van het zwembad € 5,00. Vanaf dinsdag 28 juni bedraagt de prijs € 6,00 per persoon.

 

 

 

 

 

 

 

Artikel delen: