Foto- en filmavonden in Oudleusen 24 en 30 september. - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Foto- en filmavonden in Oudleusen 24 en 30 september.

OUDLEUSEN – Er is nog weer een mogelijkheid om de DNA film over de agrarische geschiedenis van Oudleusen in de Wiekelaar op groot doek te zien.

Vorig jaar waren er diverse vertoningen van de film maar door de oplopende coronabesmettingen zijn die avonden in oktober gestaakt. Daarna was voor iedereen de mogelijkheid om de film via de sociale media te zien.
Maar de film komt veel beter tot zijn recht op een groot scherm en de werkgroep Oudleusen van de Historische Kring Dalfsen is dan ook blij dat er nog de mogelijkheid is om de film in de Wiekelaar te vertonen.
Voorafgaand aan de film worden er oude foto’s van Wim van Lenthe vertoond. Hij maakte deze foto’s in de laatste dertig jaar van de vorige eeuw voor de Dalfser Courant. Een feest van herkenning maar ook heel verrassend want niet alle foto’s hebben in de krant gestaan.
De avonden beginnen om 20.00 uur en zullen rond 22.00 uur afgelopen zijn. De toegang is gratis en kaartjes zijn af te halen bij Supermarkt Dirk Wennemars en in de Wiekelaar.

Op de foto: Dirk Wennemars reikt in zijn supermarkt prijzen uit aan kinderen die een paaskleurplaat hadden ingeleverd. (plm. 1995)

Werkgroep Oudleusen.
Willie van Oenen tel: (0529)-471242.

Artikel delen: