Hoe gaat het nou met jou?  Klaas Agricola

Hoe gaat het nou met jou? Klaas Agricola

‘Dalfsen hat in spesjaal plak yn ús hert! ‘zegt Klaas Agricola geboren in Roodhuis, een van zes Katholieke enclaves in het wonderschone Friesland. Opgroeiend in een landelijke- en beschermde omgeving, heeft de stilte er mede voor gezorgd dat Klaas kleine maar o-zo belangrijke stappen heeft gezet naar zijn huidige ambt als burgemeester van Dantumadiel.

In zijn tijd als wethouder in Dalfsen zagen wij hem regelmatig op de fiets in het dorp, iets wat hij niet verleerd is in zijn huidige functie.

Sportief is hij wel, maar in beperkte mate, maar wel heeft hij een certificaat! Trots is hij zeker op zijn kinderen, zijn lieve vrouw Thea, en als slagroom op de taart: een prachtig kleinkind.

Een lekker potje bier gaat er ook in, zeker als het genuttigd wordt tijdens het ‘bakhangen.’

Een opmerkelijk interview dat je meeneemt op reis door zijn jeugd, dan naar de plek waar hij zijn grote liefde voor het eerst zag, en een tipje van de sluier oplicht van zijn voornemens voor de toekomst…

Benieuwd? Klik dan op het ‘Hoe gaat het nou met Jou?’ hart in de menubalk en alles wijst zich vanzelf. Ook kan je op deze pagina alle voorgaande interviews bekijken. Exclusief bij Dalfsennet.nl.

Foto's 2
Hoe gaat het nou met jou?  Klaas Agricola
Lees meer artikelen over:
Artikel delen: