Uitgifte bouwgrond is gestart

Vanaf 6 oktober t/m 16 november 2010 kunt u zich inschrijven voor bouwkavels (géén sociale koop) in de bestemmingsplannen “De Gerner Marke” (Dalfsen), “Westerbouwlanden Noord” (Nieuwleusen), “Muldersveld” (Oudleusen) en “De Koele” (Hoonhorst).

De aantallen zijn als volgt verdeeld:

■De Gerner Marke: 4 kavels voor vrijstaand en 12 voor halfvrijstaand

■Westerbouwlanden Noord: 3 kavels voor vrijstaand en 9 voor halfvrijstaand

■Muldersveld: 2 kavels voor halfvrijstaand

■De Koele: 2 kavels voor halfvrijstaand

Heeft u interesse voor een bouwkavel, dan kunt u vanaf 6 oktober 2010 tegen betaling van € 10,– een informatiemap ophalen in het gemeentehuis van Dalfsen of bij de servicepunten in Nieuwleusen en Lemelerveld. De infosets zijn vanaf 6 oktober ook te downloaden/raadplegen door hier te klikken.De gemeente adviseert u de informatiemap goed te lezen voordat u het inschrijfformulier invult en inlevert. Samen met het inschrijfformulier moet u enkele bijlagen indienen (bijvoorbeeld kopie legitimatiebewijs). Zorgt u er dus voor dat u het inschrijfformulier compleet met de gevraagde bijlagen indient! Ook bent u voor de inschrijving € 250,– inschrijfgeld verschuldigd.

De inschrijfperiode sluit op 16 november 2010. Inschrijfformulieren die na deze datum worden ingeleverd, niet compleet zijn of waarvoor het inschrijfgeld te laat wordt betaald, worden niet meer in behandeling genomen.

Artikel delen: