Brandweer rukt uit Gasunie Vilsteren

 

VILSTEREN – DALFSEN – Middel ongeval bij omgeving gevaarlijke stoffen, soort stof: GAS –  Gasunie Vilsteren, Inzet korpsen Ommen en Dalfsen. Meer info onbreekt nog. Ga niet kijken!!!! Laat hulpverleners hun werk doen en loop niet in de weg!! Breng u zelf en anderen niet in gevaar!! Er is een probleem ontstaan met laswerk bij de gasunie.

Dinsdagmorgen werden de korpsen Ommen en Lemelerveld gealarmeerd voor een ongeval met gevaarlijke stoffen (OGS) op het terrein van de Gasunie. Bijna gelijktijdig kreeg de brandweer een melding binnen van een zeer ernstig ongeval op de Vilsterseweg. Naar deze melding is het korps van Lemelerveld gereden en zij hebben daar assistentie geboden. Uiteindelijk mocht hulp niet meer baten en is de 24-jarige bestuurder uit Dedemsvaart ter plekke aan zijn verwondingen overleden. De Vilsterseweg is enkele uren afgesloten voor al het verkeer. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval.

Brandweer Ommen is richting Gasunie gegaan en troffen daar een brandende fles acetyleengas aan. Uit voorzorg werd ook het korps Dalfsen richting Gasunie gestuurd. Uiteindelijk kon het vuur gedoofd worden en werd de fles gekoeld om verder gevaar te voorkomen.(Bron brandweer Ommen)

 

Artikel delen: