Geef evenementen door aan de VVV

DALFSEN –  De VVV vraagt organisatoren van evenementen in 2011 deze op tijd aan de VVV door te geven. De evenementen worden o.a. op de website van Vechtdal Overijssel geplaatst en krijgen hierdoor extra publiciteit. Het gaat om openbare evenementen en activiteiten, die door iedereen bezocht kunnen worden.

 Gratis publiciteit

De bij de VVV aangeleverde evenementen worden opgenomen, mits ze voldoen aan de criteria,  in de agenda van de VVV. Deze agenda of een selectie ervan wordt gepubliceerd op www.vechtdaloverijssel.nl, geplaatst in huis- aan huiskranten en in de Uit & Thuis krant. Grote evenementen kunnen ook worden opgenomen in de VVV Gids. Bovendien krijgt de VVV vaak vragen over evenementen van geïnteresseerden en pers. Is het evenement aangemeld, dan kan de VVV de juiste informatie verstrekken. Het evenement krijgt dus gratis publiciteit.Aanmelden evenement

De VVV ontvangt graag de volgende informatie over het evenement; naam van het evenement, een korte toelichting, datum, tijd, locatie, kosten en de contactpersoon. Het aanmelden van een evenement kan via de website  www.vechtdaloverijssel.nl , via de link ‘evenement aanmelden’. Voor meer informatie kunt u terecht bij de VVV kantoren in het Vechtdal.

Artikel delen: