Nagekomen PERSBERICHT van de Politie:

Overvaller aangehouden

Zwolle – Op donderdag 14 oktober jl. werd in Rotterdam een 39-jarige inwoner van Beekbergen aangehouden. De man wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij de overval op een pizzakoerier van 10 oktober jl. op de Bachlaan.

Daarnaast wordt gekeken of de man ook betrokken was bij andere overvallen/straatroven op of in de buurt van de Bachlaan/Klooienberglaan die dag. Ook wordt bekeken of de man verantwoordelijk was voor een overval op een 46-jarige Zwollenaar. De man werd op 24 december 2008 beroofd van zijn pinpas bij een pinautomaat op de Assendorperstraat. De verdachte werd ingesloten op het bureau.

Eerder verschenen berichten:

Beroofd van telefoon en fiets

Zwolle – Een 18-jarige Zwollenaar werd zondag 10 oktober omstreeks 03.15 uur op de Klooienberglaan beroofd. Op de genoemde weg stond een man midden op straat. Het slachtoffer besloot er omheen te fietsen, maar werd vervolgens van zijn fiets afgetrokken. De dader ging ervandoor met zijn telefoon en fiets. De politie heeft een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Het signalement van de dader luidt als volgt: ongeveer 20 jaar oud, donkere huidskleur en droeg een donkere jas met capuchon en bontkraag. Personen die informatie hebben die kan bijdragen aan het onderzoek, worden verzocht contact op te nemen via 0900-8844. Een anonieme melding kan gedaan worden via 0800-7000.

(2010097581)

Artikel delen: