Kort geleden is mijn broer Wim (Koerhuis) overleden.

                           

hardw1.jpg
Hier Wim nog in actie

DALFSEN – HARDERWIJK – Ik loop voor Wim. Ik ga voor hem binnenkort de halve marathon op Terschelling (Berenloop 2010) lopen. Ik (Alfons Koerhuis) ben een sponsoractie gestart t.b.v. KWF Kankerbestrijding.

Lieve mensen,

Eind 2009 kreeg mijn broer Wim de diagnose “maagkanker” te horen. Voor ons allemaal, was dit nieuws een hele schok. Daarvoor had hij al enige tijd maagklachten. De halve marathon, Berenloop 2009 op Terschelling, heeft hij nog gelopen, op karakter. Een doorzetter was hij, tot het laatst toe. De chemokuren waren zwaar. Zijn lichaam kon uiteindelijk niet voldoende herstellen om verdere behandelingen te ondergaan.                

Op 20 september j.l. overleed Wim, 44 jaar jong, in het bijzijn van zijn familie. Een groot verlies voor ons familie, vrienden, sporters, collega’s, buren en vele andere bekenden.

Ondanks alle tegenvallers bleef hij hoopvol, vol plannen en ideeën. Zo heeft hij zich zelfs nog weer voor de Berenloop 2010 op Terschelling ingeschreven. Zelfs de overtochten en overnachtingen waren geregeld.

Door een opmerking van iemand, heb ik het plan opgevat om mee te gaan met de loopgroep uit Dalfsen.

Later kreeg ik de gedachte ‘dan ga hem lopen ook’.                                                           

Met nog een maand tot aan de Berenloop te gaan, op 7 november a.s., ben ik gaan trainen. Mijn missie is om de halve marathon uit te lopen. Daar ga ik voor.

Ik vraag u mij te steunen en een donatie te doen t.b.v. KWF Kankerbestrijding. Kanker raakt ons allemaal. Daarom strijdt KWF Kankerbestrijding voor • minder kanker • meer kans op genezing • een betere kwaliteit van leven voor mensen met kanker en hun naasten. Dat is hard nodig, want één op de drie mensen in ons land krijgt ooit zelf kanker.

Met steun van het KWF Kankerbestrijding kunnen in heel het land honderden wetenschappers onderzoek doen naar ontstaan van kanker, betere opsporingsmogelijkheden, betere behandelingen en betere begeleiding. KWF –beurzen en -subsidies dragen bij aan de opleiding van toekomstige kankerexperts. Dagelijks maken duizenden mensen gebruik van de KWF Hulp- en Informatielijn (gratis) 0800-0226622, KWF voorlichtingsbrochures, www.kwfkankerbestrijding.nl en begeleidings- activiteiten voor patiënten en hun naasten. Dalfsennet.nl zal u als kijker op de hoogte houden.

 

Klik voor meer informatie op mijn eigen actiepagina  op onderstaande link.

http://www.staoptegenkanker.nl/Pages/Staop/ActionTheAction.aspx?nwy54BLxzkQ2FlhwndUmVXfpqEadcK4S6PbmI5ZuP0uQdUjmtFLm2hLMkBPMCZP8

Op de actiepagina kunt u een donatie doen voor mijn actie.

De donatie gaat rechtstreeks naar een rekeningnummer van KWF Kankerbestrijding.

 Groet,

Alfons Koerhuis

BESTE DALFSENNET KIJKERS: STEUN DEZE ACTIE ! Want het nieuws is ook al gratis voor u ! Klik op: IK STEUN DEZE ACTIE

Artikel delen: