Kom naar de Bazar in Hoonhorst!

221010bazar.jpg

Op zaterdag 23 en zondag 24 oktober houden de voetbal- en tafeltennisvereniging in Hoonhorst hun jaarlijkse bazar. Zij proberen hiermee extra middelen te vergaren voor hun beider verenigingen.

Er is gedurende het gehele weekend een rommelmarkt. Hier worden de mooiste “herbruikbare spullen” verkocht voor zoete prijsjes. Ook zijn er diverse spellen te spelen gedurende het weekend waaronder Het rad van avontuur, de 21-pot, worst schieten, levensgroot sjoelen, etikettenbord, servieskast gooien, stokvangen, verfspatten, boodschappenraden. Bovendien is er een kleurplaten wedstrijd en een heuse ballonnenwedstrijd.

Er zijn speelgoedprijzen voor alle leeftijdscategorieën. Wat dacht u bijvoorbeeld van Fisher Price, Nijntje, Cars, Disney, Barbie of bijvoorbeeld Lego? Sinds vorig jaar worden ook verschillende cadeaubonnen, beschikbaar gesteld door diverse ondernemers, verloot. De bloemencreaties van Mariejan’s Fleurboetiek ontbreken uiteraard niet. Ook de Formido uit Dalfsen heeft evenals de Smulbaai uit Heino en Vee- en Varkenshandel Zwakenberg uit Hoonhorst, Hiawatha uit Dalfsen geholpen bij de samenstelling van ons prijzenpakket.

De hoofdprijs van de grote loterij, een geheel verzorgd weekend voor 2 personen, is beschikbaar gesteld door Hotel de Tesselhof te Texel. De hoofdsponsor van deze loten is Schilder- en Afwerkingsbedrijf Bosch uit Dalfsen. Ook zijn er bijvoorbeeld mp4-spelers, (wekker)radio’s en zelfs een laptop! te winnen. Ook de bruikbare prijzen ontbreken niet: er zijn schoonmaakpakketten, verzorgingspakketten en er is zelfs voor een halfjaar toiletpapier te winnen. Nieuw dit jaar zijn de te winnen toegangskaarten voor voetbalwedstrijden van bijvoorbeeld FC Zwolle of PSV.

Natuurlijk wordt er ook goed gezorgd voor de inwendige mens. Zo zijn er diverse lekkernijen te winnen, zowel zoet als hartig. Kaas, worst, vis en vlees, maar ook bijvoorbeeld pepernoten, chocoladeletters en snack- / chipspakketten. Behalve het winnen van lekkernijen, kan op zondagmiddag buiten het gebruikelijke assortiment van de Potstal ook een broodje braadworst of broodje hamburger worden gekocht. Zo hoeft u zondag niets van deze hopelijk gezellige middag te missen. Net zoals vorig jaar zal er zondagavond omstreeks 19.30 uur onder de aanwezigen, in het bezit van een lot van de “grote loterij” een ludieke extra prijs worden verloot.

U bent tijdens het gehele weekend van harte welkom in ‘de Potstal’ om bijvoorbeeld te snuffelen tussen de “herbruikbare spullen” of om een gokje te wagen bij het rad van avontuur, het worst schieten, het sjoelen, of gewoon te komen voor de gezelligheid, een hapje en een drankje!

Tot dan……

De openingstijden van de Potstal zijn als volgt:

Zaterdag 23 oktober van 14.00 uur tot ca 19.30 uur

Zondag 24 oktober van 14.00 uur tot ca. 21.00 uur

Artikel delen: