heeft u hem al ondekt.. de dalfsenet.nl kalender

kalender.jpg

Is het u ook al opgevallen dat er aan de linkerkant in het menu het één en ander is bijgekomen. Zo staat er nu het menu item kalender.

Ziet u het staan? net even boven de Youtube Gallerie (daar hebben we het zo nog wel over). In de kalender willen we alle evenementen, optredens, bezienswaardigheden, open dagen en noem maar op wat nog meer voor heel Dalfsen en omgeving opnemen. Er staan al een aantal leuke zaken in de kalender. Neemt u maar eens een kijkje. En heeft u misschien ook nog een activiteit met uw vereniging, bedrijf of muziekgroep. Klik dan snel op de knop “Uw Evenement?” in het menu. en stuur ons de gegevens voor uw evenement. Na goedkeuring zullen wij uw activiteit of evenement zo snel mogelijk plaatsen. Ook Sinterklaas heeft het formulier al ingevuld dus kunt u in de kalender terug vinden wanneer hij bij de kade afmeerd.

Eneh nog even terug komen op die You tube Gallery. Hij is nog niet geheel af maar Frank heeft al een paar prachtige filmpjes aan de map toegevoegd. Heeft u nog wat leuks van dalfsen staan?  mail het ons

Artikel delen: