Dalfsennet.nl nu ook te volgen op twitter

twitter.jpg

Misschien heeft u er al van gehoord maar heel de wereld is “hot” met twitteren. Ook de berichten van Dalfsennet.nl zijn voortaan daar terug te vinden.

Zegt het u niets? Nou twitteren zijn korte berichten die je achterkunt laten op twitter.com zodat iedereen je kan volgen. Dat volgen gebeurt dan via computers en telefoons met internet aansluitingen. Op twitter kan je bijvoorbeeld lezen wat iemand aan het doen is of waar ze zijn. zo lees je bijvoorbeeld: “sifraklamer lekker vakantie houden!! vanavond naar dalfsen en morgen naar rijssen!!:D”

berichten van iemand kan je volgen. ga maar eens naar twitter.com en tik maar is een willekeurige zoekterm in. Wow een berg informatie volgt al snel.

Als je bij hun een account aanmaakt kan je zelfs mensen volgen. want er zijn mensen die de hele dag berichtjes plaatsen.

Maar wat heeft Dalfsennet.nl er nou mee te maken? Nou telkens als wij een nieuw nieuwsbericht plaatsen wordt dit automatisch op twitter geschreven. Zo kunnen de mensen die op de hoogte willen zijn van het laatste nieuws uit Dalfsen ons volgen. Ons twitter account voor onze volgers is “dalfsennet” of “dalfsennetnl”. Tik het maar eens in. Kunt u precies zien wat wij geplaatst hebben

Artikel delen: