Oliespoor houd brandweer Dalfsen en Ommen behoorlijk bezig

oliespoor2.jpg

Vandaag is er iemand of meerdere iemanden zullen we maar zeggen behoorlijk wat olie verloren. In Zowel Dalfsen als Ommen kwam hier een melding van binnen.

Een flink olie spoor heeft de brandweer van Dalfsen woensdagmiddag flink bezig gehouden.Volgens de melding was er olie op de weg op de T-splitsing van de Welsummerstraat en de Wilhelminastraat (tegenover  Vechtsteate) De brandweer is bij de rotonde Thomas a Kempislaan-Rondweg begonnen met boenen. Later werd er ook op de Welsummerstraat, Welsummerweg en de Kampmansweg geboend. Na deze klus van bijna 2 uur, heeft de brandweer haar spullen ingepakt en keerde terug naar de kazerne.

En in Ommen zo rond 14:00 kregen de Ommer manschappen de melding van een vervuild wegdek aan de Balkerweg.Het spoor was  begonnen bij de afrit van de N48 en stopte vlak voor de aflag van bouwmarkt de Karwei.

Brandweerman Erik en Gezinus zorgde dat het verkeer de schoonmakende brandweermannen en vrouwen veilig kon passeren.Helaas hadden niet alle mensen het gedult om eventjes te wachten totdat ze voorbij de werkende manschappen mochten rijden.

Eén bestuurder had het schijnbaar te druk om eventjes te wachten, en reed zo door langs de verkeersregelende brandweerman.Wat de man precies van plan was is niet duidelijk, want na zijn ongeduldige actie sloot hij weer achteraan in de rij.

Na ongeveer een uur na de melding keerde de TS-2240 weer retour kazerne.

Bron: Niels Jansen  www.vriendjejansen.tk &  Rik verbeek www.rvfotografie.tk

Artikel delen: