Sallands Bakfeest op 6 november

0bakfeest.jpg

Het bier staat al koud, T-shirts zijn bedrukt, reclameborden staan klaar en de toegangskaarten liggen te wachten op de verkoop. Het is weer tijd voor het jaarlijkse Bakfeest!

Het Bakfeest wordt gekenmerkt door het hoge gezelligheidsgehalte. Een mooi feest, met een mix van Engelstalig en Nederlandstalig muziek. Dit jaar zorgen de topband ‘Melrose (bekend van Ò), en de welbekende Frans Duijts hier voor. Frans Duijts zingt niet in het Frans of in het Duijts, maar brengt het Nederlandstalige lied ten gehore. DJ Kleppie heeft de eer om het een en ander aan elkaar te draaien. Dit doet hij met zijn welbekende feestmuziek.  Dit alles vindt op 6 november plaats aan de Brinkweg te Dalfsen. Het feesterrein is wel bekend, want normaal treed ook wel eens op hetzelfde terrein op. De tent is open vanaf 20:30 uur.

Het Bakfeest heeft dit jaar een vernieuwd entree beleid, om mensen die vroeg in de avond (voor 22:00) komen te belonen met slechts 5 euro entree. Na 22:00 uur is de entree 10 euro.  De organisatie heeft zich als doel gesteld een supergezellig feest te organiseren, met lage prijzen.

Artikel delen: