Regio Politie Persberichten van zondag 31 oktober 2010

Aangehouden na mishandeling

Raalte – Een 17-jarige jongen uit Raalte is zondagmorgenvroeg 31 oktober aangehouden voor mishandeling van een 22-jarige plaatsgenoot. Op de Westdorplaan sloeg hij het slachtoffer om nog onduidelijke reden in het gezicht. Dat liep daarbij letsel aan zijn neus en mond op. De 17-jarige werd in afwachting van zijn verhoor ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Aangehouden voor mishandeling

Kampen – Op de Oudestraat is zondagmorgenvroeg 31 oktober een dronken 46-jarige Kampenaar aangehouden voor mishandeling. Zonder aanleiding sloeg hij een 17-jarige plaatsgenoot op zijn gezicht, die op dat moment met toezichthoudende politiemensen stond te praten. Hij werd gelijk ingerekend en ter ontnuchtering ingesloten. Tegen de man wordt proces-verbaal; opgemaakt. (2010104050)

 Kampen – Twee Kampenaren (17- en 18 jaar) zijn zondagmorgenvroeg 31 oktober aangehouden voor openlijke geweldpleging. Op de Oudestraat sloegen zij een 16-jarige plaatsgenoot op zijn oog en tegen zijn nek. Het slachtoffer liep daarbij zichtbare verwondingen op. In afwachting van hun verhoor zijn beiden ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. (2010104077)

 Onder invloed

Genemuiden – Zondagmorgenvroeg 31 oktober is een 32-jarige automobilist uit Genemuiden aangehouden voor rijden onder invloed. Bij een controle op de Jan van Nassaustraat bleek dat hij teveel alcohol gedronken had. Zijn  blaastest in het politiebureau scoorde 240 ug/l. Hij kreeg een rijverbod en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. (2010104046)

 Verboden wapenbezit

Eesveen – Op de van Karnebeeklaan is zondagmorgenvroeg 31 oktober een 20-jarige man uit de gemeente Steenwijkerland aangehouden voor verboden wapenbezit. Bij een controle bleek hij in het bezit te zijn van een boksbeugel. Die werd inbeslaggenomen. In afwachting van zijn verhoor werd hij ingesloten. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt. (2010104087)

 Aangehouden voor belediging

Zwolle – Zondagmorgenvroeg 31 oktober is een 19-jarige Zwollenaar aangehouden voor belediging. Op de Jufferenwal gedroeg hij zich vervelend tegenover een personeelslid van een uitgaansgelegenheid. Toen hij daar door politiemensen op aangesproken werd meende hij hen te moeten beledigen. In afwachting van zijn verhoor werd hij ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. (2010104068)

 Aangehouden voor harddrugbezit

Zwolle – Een 18-jarige Zwollenaar is zondagmorgenvroeg 31 oktober op de Burgemeester Drijbersingel aangehouden voor harddrugbezit. In zijn auto werd een hoeveelheid witte poeder, waarschijnlijk cocaïne of speed, aangetroffen. Hij werd ingesloten. Tegen hem wordt een nader onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt. (2010104090)

 Aangehouden na bedreiging personeel

Hardenberg – Een 19-jarige Hardenberger is zaterdagmorgen 30 oktober aangehouden en ingesloten voor bedreiging van personeel van een horecabedrijf aan de Stelling. Naar zijn mening was het bedrijf te laat geopend. Bij zijn aanhouding verzette de man zich en uitte hij allerlei beledigingen aan het adres van de behandelende politiemensen. Hij werd ingesloten. Naar de toedracht van de bedreigingen, waarbij meerdere personen betrokken waren, wordt een nader onderzoek ingesteld. (2010103894)

 Zonder rijbewijs

Deventer – Tegen een 24-jarige man uit Gaanderen wordt proces-verbaal opgemaakt omdat hij een auto bestuurde terwijl zijn rijbewijs sinds september jl. was ingevorderd. Hij werd zondagmorgenvroeg 31 oktober staande gehouden nadat hij op de Bokkingshang een geslotenverklaring negeerde. (2010104051)

 Aangehouden voor dronkenschap

Deventer – Op de Brink is zondagmorgenvroeg 31 oktober een 20-jarige Deventenaar aangehouden voor openbare dronkenschap. Hij wilde een uitgaansgelegenheid binnengaan maar werd geweigerd omdat hij zichtbaar al teveel gedronken had. De man werd ter ontnuchtering ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. (2010104075)

 

Artikel delen: