Rozengaerde heeft verwenweek,

DALFSEN – Ieder jaar gaan de bewoners van Rosengaerde een dag uit, dit vaak met 2 of 3 bussen. Om dit jaar eens wat anders te doen hebben ze er een “Verwenweek ” van gemaakt.(voor de goede orde is dit alleen voor bewoners bedoeld)

Een paar maanden geleden kregen alle bewoners een papier waar ze die dat wilden wensen op in konden vullen, hieruit werd dan een wens getrokken.

Deze zijn van zeer verschillende aard, zo hoorde ik in de wandelgangen een paar wensen, een pedicure behandeling, permanentlaten zetten, een ballonvaart, een bezoekje aan een familie die verder weg woont, dagje Ikea, paling eten in/op Urk, vaak is dit 1 op 1 dus personeel en vrijwilligsters hebben een drukke week, maar de busreis vergde ook heel veel handen. Zelf ga ik vanmiddag met de paardentram mee, natuurlijk weer met het “Vossenspan ” ik hoop dat er iemand tussen de bewoners zit die als wens vandaag de zon besteld heeft, dat zou mooi zijn,ik hoop dat ik nog een paar mooie foto‘s voor Dalfsennet kan maken, maar ……….. wie weet, dan ziet u het vanavond wel.

En als er dan nog bewoners zijn die de maag/buik nog niet vol hebben met al deze activiteiten dan is er als afsluiting vrijdag nog een gezamenlijk warm en koud buffet.

Als de zon komt misschien tot vanavond. (ingezonden stuk)

Artikel delen: