Evangelische omroep heeft interesse in “ik loop voor Wim”

Dalfsen- De TV omroep EO heeft veel belangstelling om de actie van Alfons Koerhuis te volgen aanstaande zondag op Terschelling. Alfons Koerhuis gaat daar de berenloop doen op het startnummer van zijn broer Wim, die afgelopen september op 44 jarige leeftijd is overleden aan maagkanker.

 Alfons gaat op deze manier geld proberen in te zamelen voor KWF. Alfons van huis uit helemaal geen hardloper is de laatste weken intensief aan het trainen geslagen. Afgelopen zaterdag trainde hij nog op de Wythmerplas samen met de”loopmaatjes van Wim”. Deze doen ook zaterdag mee met die loop. Het is een unieke gelegenheid voor de omroep om deze nare ziekte onder de aandacht te brengen, temeer omdat alles nog maar zo kort geleden is. Het is natuurlijk ook uniek dat een broer die normaal een andere sport beoefend, gaat lopen op het startnummer van de overledene. Mogelijk komen er ook nog familieleden aan het woord tijdens deze opname. Alfons heeft een website geopend bij het kankerfonds en voor hem zelf een streefbedrag gesteld, dat streefbedrag was wel wat aan de bescheiden kant, slechts € 1000,00. Mensen kunnen hierop een bedrag storten t.b.v. de KWF. Vorige week was dat streefbedrag al gepasseerd. De teller staat nu op €1210,00. Maar Dalfsennet.nl  vindt dat dit bedrag nog flink omhoog kan. U kunt dat doen door op deze link te klikken:

 http://www.staoptegenkanker.nl/Pages/Staop/ActionTheAction.aspx?nwy54BLxzkQ2FlhwndUmVXfpqEadcK4S6PbmI5ZuP0uQdUjmtFLm2hLMkBPMCZP8

Zondag zal Alfons en nog iemand van de loopgroep, lopen in een t-shirt met daarop een foto van Wim. Hanny Hilgenkamp van sportstudio Kontrast heeft de aanschaf van deze shirts gesponsord. Wij vinden dat een goede daad van Hanny. Dalfsennet.nl zal foto’s plaatsen van deze loop, waardoor nog meer mensen over de eindstreep gehaald worden om nog een bedrag te storten voor het goede doel, we houden u op de hoogte.

Artikel delen: