Jansen gaat verder met burgemeestersvacature Dalfsen,

DALFSEN – Commissaris van de Koningin weer aan het werk. Geert Jansen, Commissaris van de Koningin van de provincie Overijssel, gaat vandaag weer gedeeltelijk aan de slag na een periode van ziekte. Jansen begint met de behandeling van de burgemeestersvacatures in de gemeenten Dalfsen, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Hellendoorn. Ook hervat hij taken op het gebied van lobby en representatie.

Het leiden van de vergaderingen van Provinciale Staten en Gedeputeerde Staten wordt vooralsnog respectievelijk door vice-voorzitter van PS Jan Telleman en loco-CdK Theo Rietkerk waargenomen.

Bij CdK Jansen werd eind augustus een aneurysma in de aorta geconstateerd. Na een operatie en de revalidatie voelt hij zich nu voldoende fit om een aantal taken weer ter hand te nemen. Jansen: ‘Ik ben goed verzorgd in de Isala klinieken. Ondertussen hebben Jan Telleman en Theo Rietkerk mijn taken op uitstekende wijze waargenomen. Van heel veel mensen heb ik goede wensen ontvangen. Dat geeft me een geweldige steun in de rug. Iedereen daarvoor dank.’ Geert Jansen neemt eind dit jaar afscheid als Commissaris van de Koningin in Overijssel. (bron Hardenberg.nu)

Artikel delen: