Nog meer verwennerij bij Rozengaerde

boottocht.jpg

DALFSEN – Bijna aan het eind van de verwenweek hebben wij vandaag nog een paar mensen mee in de boot genomen in Giethoorn, het weer was erg mooi en de omgeving en de natuur. Prachtig. Anderen zijn met een echt vliegtuig nog boven Dalfsen geweest, zie elders op Dalfsennet.nl Die zijn super verwend!

En dan als slot vrijdag nog even de magen vullen ( wintervoorraad? ) met een warm en koud buffet. Maar wie denkt dat het nu is afgelopen, mis, zo zijn er voor de bewoners van Rosengaerde die dat willen/kunnen iedere week bustochtjes tegen een kleine vergoeding, onder anderen, Herfsttintentocht ( is nu gauw afgelopen denk ik ) Heidetocht als de heide bloeit, Bollentocht naar de polder, Streektocht door alle plaatsen die bij onze gemeente horen, Tochten naar Giethoorn, Lemelerberg tocht, Oliebollentocht ( ben er nu al weer voor gevraagd ) in de laatste week van december en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar het is gewoon teveel om op te noemen.

We nemen dan /Koffie/ Thee/Frisdrank en Koekjes mee net als vroeger naar de speeltuin, de bus wordt gereden door meestal vrijwilligers evenals de verzorging van de “Catering”onderweg ook door vrijwilligsters verzorg word, dit in de hoop dat als wij zover zijn en gebruik mogen/moeten maken van de zorg van Rosengaerde er deze ontspanningen nog zullen zijn.

Ingezonden door een vrijwilligster die al bijna 10 jaar mee draait in Rosengaerde en actief altijd leuke berichtjes inzend naar Dalfsennet.nl. Dat zou u ook moeten doen!

Artikel delen: