Extra verkeerscontroles naar aanleiding van klachten

Gevoel van onveiligheid door rijgedrag ook in Dalfsen IJsselmuiden/Dalfsen/Ommen – Vanaf maandag 8 november zal het Team Subjectieve Verkeersonveiligheid (TSV) van Politie IJsselland een half jaar lang extra verkeerscontroles houden op de Koekoeksweg en de Tuinderweg in IJsselmuiden.

De afgelopen periode zijn er regelmatig klachten van omwonenden bij de politie en gemeente Kamapen binnengekomen over het rijgedrag op deze wegen van verkeersdeelnemers. Naar aanleiding van deze klachten en het gevoel van onveiligheid wat er is ontstaan door het rijgedrag op de Koekoeksweg en de Tuindersweg worden deze controles uitgevoerd. Dezelfde controles worden het komende half jaar ook gehouden op De Stouwe, de weg op de grens tussen Dalfsen en Ommen. Ook hier zijn regelmatige klachten van omwonenden en het gevoel van onveiligheid aanleiding voor de controles.

Door de inzet van het Team Subjectieve Verkeersonveiligheid op de locaties probeert de politie een bijdrage te leveren aan een veiliger samenleving waarin mensen zich ook

Artikel delen: