Wij hebben geen hond dus hoeven we ook geen stront.

hondenpoep_001.jpg

Dit zijn echt geen dikke herfstbladeren volgens inzender

DALFSEN – Zo ziet het grasveldje naast ons huis er dus uit, aldus een inzender en trouwe lezer. Dit is aan de Nieuwe Uitleg waar kinderen spelen. Het wordt hoog tijd dat daar wat aan gebeurt, het is toch niet meer dan normaal dat je de poep van je hond opruimt.

Hier een tussenuitslag van een peiling van de Stentor

Hondenbeleid Dalfsen

De gemeente Dalfsen gaat binnenkort boetes uitschrijven voor overtredingen van het hondenbeleid. Viervoeters mogen binnen de bebouwde kom niet langer loslopen, overal in de gemeente dient hondenpoep opgeruimd te worden.

   Onzin, mijn hond moet zijn energie juist kwijt. Als ik altijd met mijn hond aan de lijn moet lopen komt dat er niet van. Hondenpoep opruimen in het buitengebied gaat nergens over, dat verdwijnt wel door de natuur. Qua hondenpoep heeft de gemeente een punt, dat is een kwestie van goed fatsoen. Overtreders moeten bestraft worden. Loslopen moet echter kunnen, ik bepaal zelf wel of ik mijn hond onder controle heb. De gemeente had dit al veel eerder in moeten voeren. Ik glij bijna dagelijks uit over de vele poep op de stoep. Als honden netjes aan de lijn blijven heeft bovendien niemand er last van. Het is belachelijk als niet hondenbezitters voor de overlast van anderen moeten opdraaien.

Onzin, mijn hond moet zijn energie juist kwijt. Als ik altijd met mijn hond aan de lijn moet lopen komt dat er niet van. Hondenpoep opruimen in het buitengebied gaat nergens over, dat verdwijnt wel door de natuur.
21 %

Qua hondenpoep heeft de gemeente een punt, dat is een kwestie van goed fatsoen. Overtreders moeten bestraft worden. Loslopen moet echter kunnen, ik bepaal zelf wel of ik mijn hond onder controle heb.
29 %

 

De gemeente had dit al veel eerder in moeten voeren. Ik glij bijna dagelijks uit over de vele poep op de stoep. Als honden netjes aan de lijn blijven heeft bovendien niemand er last van. Het is belachelijk als niet hondenbezitters voor de overlast van anderen moeten opdraaien.
50 % Nou, dat is wel duidelijk!

Bron de stentor

Artikel delen: