BAZAR DE WIEKELAAR VOOR AANKLEDING

wiekelaar_02.jpg

OLDLEUSEN –  Vrijdag 12 november en zaterdag 13 november a.s. staat weer de oergezellige bazar voor De Wiekelaar op het programma. De aftrap wordt dit jaar gegeven door Maurits von Martels, sinds april wethouder van de gemeente Dalfsen. De kick-off is vrijdagavond 12 november om 20.00 uur.

De bazar bestaat uit een groot aantal spellen: zoals het schieten, de geluksbaan, een grote sjoelbak, een kleine(re) sjoelbak, het kaasgatenspel, een klompenbalspel, darten, touwtje trekken, mandraden, alle negen en nog meer behendigheids- en competitiespellen.

Een groot aantal vrijwilligers (van alle verenigingen die gebruik maken van De Wiekelaar), be’mannen’ de stands. De Wiekelaar is ontstaan dankzij vrijwilligers en nog steeds zijn veel vrijwilligers actief het multifunctionele centrum in Oudleusen bij de tijd te houden. De hoofdprijs van de grote verloting is dit jaar wederom een half varken. Op het rad van avontuur zijn talloze mooie en lekkere prijzen te winnen. Er zijn vleesschotels, taarten, zelfgebakken ‘krentestoete’, levensmiddelenpakketten en sfeervolle interieurartikelen.

Op de zaterdagavond zal om ca. 22.30 uur een SUPERRONDE worden gedraaid, waarin als klap op de vuurpijl een prachtige vloer is te winnen, gesponsord door Toonen’s  TFD Floortile. In deze laatste “opruimronde” op de zaterdagavond, gaan veel grote prijzen de deur uit. U kunt ook vooraf hiervoor een lot bestellen. De verse oliebollen uit eigen keuken zijn natuurlijk beide dagen verkrijgbaar. Op vrijdagavond start de bazar vanaf 20.00 uur, zaterdagmiddag is er de kinderbazar vanaf 14.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdagavond vanaf 20.00 uur. De bazarcommissie hoopt op een goede opkomst én opbrengst, want er wordt gespaard voor de aankleding van de nieuwe ruimten van De Wiekelaar. Er wordt sinds enkele weken hard gewerkt om de “nieuwe” Wiekelaar gestalte te geven. De gemeente heeft begin dit jaar groen licht gegeven om, samen met een aantal nieuwe gebruikers een nog meer multifunctionele Wiekelaar op te zetten.

De commissie heeft de vele sponsors en adverteerders van de bazar van De Wiekelaar uitgenodigd aanwezig te zijn op het jaarlijkse evenement. Daarnaast nodigt de commissie alle belangstellenden, gebruikers en dorpsgenoten uit het van oudsher gezellige festijn te bezoeken.

Telefonische informatie : 

(0529) 47 14 36 Wim Goos of

Artikel delen: