Feestje ter ere van lotto miljoen in Heino

lotto1.jpg

 DALFSEN – HEINO – Maandagmiddag was er bij de Smulbaai in Heino heel wat te vieren. Er is daar in Oktober een miljoenenprijs gevallen. Deze prijs was verdeeld over 12 winnaars in heel Nederland. Er was voor iedereen die op tijd was, koffie met lotto gebak. De taart werd aangesneden door John van de Smulbaai, en uit gedeeld door de rayonmanager van de Lotto.

lotto02.jpg

Hier de Rayon maneger

lotto2.jpg

De lottomakelaar John

Ook werden er gratis Lotto loten uitgedeeld. Buiten kon nog een gezond fruitdrankje genuttigd worden. Een heel gezellige boel daar in Heino. 

lotto3.jpg

John de lottoman van de smulbaai doet nu prima zaken daar in Heino. In Zwolle zit de geluksmakelaar voor de staatsloterij, in Heino zit de geluksmakelaar van de lotto. Al meerdere grote prijzen zijn daar al gevallen. Hij kan het ook goed merken in de verkoop.

lotto4.jpg

Van heine (Heino ) en verre komen nu bij hem hun geluk beproeven. John de eigenaar van de smulbaai, glundert dan ook van top tot teen. Ik was te laat voor een gebakje, maar dat geeft niet. H.G. was daar al geweest op foto’s te maken.

 

lotto6.jpg

Want dit moet natuurlijk wel op deze site, temeer omdat die 1,6 miljoen naar een in Dalfsen geboren winnaar is gegaan.

Morgen in de stentor:Miljonair Heino nog steeds anoniem

http://www.google.com/url?sa=X&q=http://www.destentor.nl/regio/salland/7587449/Miljonair-Heino-nog-steeds-anoniem.ece&ct=ga&cad=:s1:f1:v0:d1:i0:lt:e0:p0:t1289239199:&cd=EOIYHIDYun8&usg=

AFQjCNHnaq2OQJukcumQTtDnA

Artikel delen: