Politie Pers Persberichten van woensdag 10 november 2010

Ingebroken in auto’s bedrijventerrein

Staphorst – Bij een bedrijf aan de Industrieweg werd in de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 november ingebroken in vier auto’s die op een afgesloten bedrijfsterrein stonden. Uit de auto’s werd elektronische apparatuur weggenomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Man aangehouden voor heling

Steenwijk – Op dinsdagochtend 9 november kreeg de politie een melding dat bij een bedrijf aan de Dolderweg een man een gestolen snorfiets te koop aangeboden zou hebben. De man zou zijn weggelopen in de richting van de Tukseweg. De man, een 25-jarige Steenwijker, werd op de Tukseweg aangehouden en de snorfiets werd in beslag genomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld. (2010106853)

 Diefstal van bouwterrein

Zwolle – Op een bouwterrein aan de Lijnbaan werd in het weekend van 5 november tot en met 7 november een diefstal gepleegd. In de nacht van 8 op 9 november was het vervolgens weer raak. Beide keren werden haspels met krachtstroomdraden weggenomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. (2010106822)

 

Aanrijding op kruising

Hardenberg – Op de kruising J.C. Kellerlaan-Gramsbergerweg vond dinsdagochtend 9 november een verkeersongeval plaats. Hierbij waren een personenauto en een fietsster betrokken. De fietsster, een 65-jarige inwoonster van Hardenberg, kwam uit de richting van Gramsbergen en wilde rechtdoor op de kruising. Bij het oversteken werd ze geschept door een 55-jarige bestuurster uit Enschede. De fietsster werd met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. (2010106773)

 Man aangehouden voor winkeldiefstal

Deventer – Een 31-jarige inwoner van Deventer werd op dinsdagochtend 9 november op het station aangehouden voor winkeldiefstal. De man wordt er van verdacht een fles wijn te hebben gestolen uit een winkel aan het Boreelplein. De man, een bekende veelpleger, werd door het personeel herkend aan de hand van de veelplegerposter die onder voorwaarden aan ondernemers wordt uitgereikt. De verdachte werd ingesloten op het bureau. Daar werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Artikel delen: