Rondleiding bij RTV Oost. ook Dalfsenaren van harte welkom

studiortvoost.jpg

DALFSEN – HENGELO – Altijd al nieuwsgierig geweest naar wat er achter de schermen bij RTV Oost gebeurt? Kom dan een rondleiding volgen bij RTV Oost en neem een kijkje in diverse studio’s.

Rondleiding bij RTV Oost!Rondleidingen vinden bij RTV Oost in de regel plaats in de ochtend. Bij hoge uitzondering wordt er een rondleiding op een middag gegeven maar het is geen ideale setting. Veel nieuws/sport en andere programma’s worden in de middag opgenomen waardoor de studio’s niet meer betreden/bekeken kunnen worden.

De groep personen aan wie een rondleiding wordt gegeven, bestaat uit minstens 15 personen en maximaal 30. Ook vanuit Dalfsen zin ze van harte wekom. De rondleiding is kostenloos en ook voor de koffie/thee en/of frisdrank hoeft niet betaald te worden. Omdat we gesubsidieerd worden door de provincie en iedere burger hier aan bijdraagt, zien wij dit als een mooie gelegenheid iedereen te laten zien wat er precies met het geld gebeurt.

Wat is het programma? De groep wordt omstreeks 09.30 uur verwacht in ons bedrijfsrestaurant waarna, na een kop koffie, thee of frisdrank, de rondleiding van start gaat. Deze duurt ongeveer anderhalf tot 2 uur. Tijdens deze rondleiding wordt de groep meegenomen door de organisatie en radio- en televisiestudio’s waarbij wat verteld wordt over de organisatie en de activiteiten van RTV Oost. Er wordt gestart in de televisiestudio van ‘En Dan Nog Even Dit’, het programma dat vanaf september weer iedere werkdag te zien is vanaf 17.20 uur. Vervolgens wordt bij een LIVE radio-uitzending ‘Goeiemorgen Overijssel’ van Marcel Spijkerman binnengelopen. Mensen krijgen op deze manier een goed en duidelijk beeld van self-support radio maken. Vanuit de radiostudio loopt de groep naar de televisie/nieuwsstudio alwaar een of meerdere personen de mogelijkheid krijgen om ‘het nieuws voor te lezen op televisie’. Uiteraard wordt dit niet daadwerkelijk uitgezonden maar verschijnt het wel in de studio op tv. Het einde van de rondleiding vindt plaats in het bedrijfsrestaurant alwaar de groep nog eens een kop koffie/thee of frisdrank kan nuttigen.

Meer weten?

Lijkt het je leuk om een rondleiding bij ons te komen volgen met vrienden, familie, klasgenoten, collega’s etc.? Laat het ons dan weten en stuur een mail aan f.westerveld@rtvoost.nl of bel met 074 – 2456 466!

Artikel delen: