Aanvullende regio Politie persberichten

Vrouw beroofd van tas

Deventer – Een 88-jarige vrouw uit Deventer is zaterdagmorgen 13 november op de Oostriklaan beroofd van haar tas. De vrouw liep op het voetpad van de Oostriklaan tussen de Holterweg en de oprit naar de parkeerplaats, Piet van Donkplein. Ter hoogte van een aantal struiken sprong een man het trottoir op en rukte de dameshandtas uit het rek van haar rollator. De man ging ervandoor.

 Hij stak over bij de spoorwegovergang en rende de Oostrikweg op. Er is een signalement van de dader bekend. Het gaat om een man van vermoedelijk Turkse of Marokkaanse afkomst van eind 20 met bruin haar. Hij droeg een bruin kort leren jasje. De politie is een onderzoek gestart en roept eventuele getuigen op zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. (2010107941)

 Overval op horecagelegenheid

Steenwijk – Onbekenden hebben zaterdagavond 13 november rond 21.00 uur een horecagelegenheid aan het Schar overvallen. De daders kwamen via de achterdeur binnen en bedreigden de twee aanwezigen, medewerkers van de horecagelegenheid, met een mes. Er werd een onbekend geldbedrag buitgemaakt en daarna gingen de daders er vandoor. De mannen droegen beide donkerkleurige jassen met capuchons en een spijkerbroek. De ene man was langer dan de andere man. De politie is een onderzoek gestart en roept eventuele getuigen op zich te melden. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. (2010108047)

 Mishandeling

Steenwijk – Een 19-jarige man uit Assen heeft afgelopen weekend aangifte gedaan van mishandeling. De man gaf aan dat hij zaterdagmiddag 13 november rond 12.30 uur op de Parallelweg ter hoogte van het voetbalterrein is geslagen door twee jongens. Hij liep daarbij letsel aan zijn gezicht op. Daarna fietsten de jongens weg. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding is geweest. De politie heeft een onderzoek ingesteld. (2010107987)

Man ernstig gewond na val uit raam

Zwolle – Een 58-jarige man uit Schipluiden is in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 november ernstig gewond geraakt nadat hij uit een raam was gevallen van een hotel aan het Rode Torenplein. De man is ter plaatse gereanimeerd en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is kritiek. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de val. (2010108072)

Man overleden na aanrijding

Balkbrug – Een 87-jarige man is zondagmorgen 14 november overleden na een aanrijding op de Coevorderweg. De man reed vanaf de N48 de Coevorderweg op en gaf daarbij geen voorrang aan een 52-jarige man die vanuit de richting van Slagharen aan kwam rijden. De auto van de 87-jarige man werd in de flank geraakt. Daarbij is hij helaas overleden. De 52-jarige man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis in Hoogeveen gebracht. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

 Getuigenoproep

Kampen – Onbekenden hebben zaterdagavond rond 19.20 uur op de Ommelandsingel  het geld van een 41-jarige man uit Kampen afgenomen. Hij liep op de hoek van de Ommelandsingel toen hij werd aangesproken door een negroïde man. Hij wilde zich omdraaien, maar werd op dat moment tegen een muur gedrukt en vervolgens naar de grond gewerkt. Een blanke man mishandelde de man en nam zijn geld af. De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen.

 Er is van beide verdachten een signalement bekend. De blanke man is ongeveer 1.80 meter lang, tussen de 25 en 30 jaar oud en hij droeg een grijze of witte trui met capuchon, een lichtkleurige broek en een witte pet. Daarnaast had hij een zwart met witte Arafat sjaal over zijn neus en mond. De negroïde man is ongeveer 1.80 meter lang, tussen de 25 en 30 jaar oud en hij droeg een zwarte gewatteerde jas met rode accenten en een donkerkleurige pet. Hij droeg iets zwarts over zijn neus en mond. Mensen die meer weten over deze beroving kunnen contact opnemen met de politie in Kampen via 0900-8844 of anoniem een tip doorgeven via 0800-7000. (2010108018)

Artikel delen: