HOEZO DUUR UIT MET KERST, IN DALFSEN NIET!

Tweede kerstdag organiseert Partycentrum “Het Boskamp” een ontspannen dag. Bij opgave vooraf, kunt u kiezen uit een Kerstkonijnen-jacht of een Kersthuifkartocht ( met een verwarmde huifkar).

Bij aankomst om 11.00 uur, wordt u ontvangen met 1 kopje koffie met banketstaaf,  kinderen krijgen 1x fris met soesjes met kerstsneeuw. Om 11.15 uur aanvang van de activiteiten, halverwege, ongeveer tegen 12.00 uur verzamelen de groepen van beide activiteiten zich op een mooie plek in het winterse landschap.

Daar zal warme chocolade met slagroom worden geserveerd, waarna de activiteit zal worden voortgezet. Na terugkomst, om 13.30 uur staat er voor de volwassenen een heerlijk warm soepbuffet klaar, bestaande uit:

• 1. Groentensoep

• 2. Mosterdsoep

• 3. Tomatensoep

Hierbij wordt onbeperkt stokbrood en kruidenboter geserveerd.

 

Voor de kinderen ( t/m 14 jaar) serveren we een halve portie patat, 4 gesorteerde minisnacks, schaaltje appelmoes en een ijslolly na. De prijs per volwassene is slechts € 15,00 (dit bedrag is excl. overige consumpties),

Voor de kinderen ( t/m 14 jaar) rekenen we € 10,00 ( ook dit is excl. overige consumpties). Voor dit programma kunt u zich tot 20 december opgeven, het liefst per mail:

info@hetboskamp.nl 

Let wel VOL=VOL!!! De zaal is voor u gereserveerd tot 15.30 uur, daarna willen wij graag weer over de zaal kunnen beschikken i.v.m. de voorbereidingen van het al volgeboekte kerstarrangement eind van de middag.

Artikel delen: