Toeristen verleiden voor een bezoek aan Overijssel

Toeristen en bezoekers verleiden om nog vaker naar Overijssel te komen. Dat is het doel van de website SaxionOverijsselwerkt.nl. Hier werken verschillende marktpartijen samen. Nieuwe ideeën zijn welkom.  Op de website kunnen ondernemers, overheid en studenten zelf nieuwe initiatieven opstarten. Ook kunnen er oproepen worden gedaan tot samenwerking. Dit alles om het toeristische aanbod in Overijssel te verbreden en uit te breiden.

Tour de Mastenbroek

Een goed voorbeeld van een geslaagde samenwerking is Tour de Mastenbroek. Een fietstocht door de Mastenbroekerpolder langs vier toeristische attracties van verschillende ondernemers. Dit initiatief werd dit jaar beloond met een startsubsidie.

Ondernemers

Ondernemers die het belang van samenwerking inzien zijn uitgenodigd gebruik te maken van SaxionOverijsselwerkt.nl. Plaats een nieuw initiatief of draag bij aan initiatieven van anderen. Ondernemers met goede ideeën voor initiatieven krijgen steun via de ‘eerste hulp bij ondernemen’. Ondernemers met vragen over subsidies, regelingen en procedures kunnen hier terecht.

Provincie Overijssel en Saxion

SaxionOverijsselwerkt.nl  is een initiatief van de provincie Overijssel en Saxion Hospitality Business School werken samen om de toeristische en recreatieve sector in Overijssel te versterken. De website is sinds november 2009 in de lucht om zo innovatie in de sector en samenwerkingsverbanden tussen ondernemers te stimuleren.

Artikel delen: