60 jarig lidmaatschap van USV iconen!

usv-jubila.jpg
(van links naar rechts): De jubilarissen Jan Borgers en Herman van Lente

Nieuwleusen. Op de goed bezochte ledenvergadering van de 80-jarige vereniging werden Herman van Lente (72) en Jan Borgers (71) door voorzitter Peter Meijerink uitbundig gehuldigd vanwege hun 60-jarig lidmaatschap van de voetbalclub. De op en top USV’ers hebben een rijk en actief verleden bij “de club van blauw en witten”.

 Naast hun voetbalhistorie, beiden hebben vele jaren in het eerste elftal gespeeld, hebben zij ook bestuurlijk en op veel andere fronten hun sporen binnen USV meer dan verdiend. Daarvoor zijn zij in het 75-jarig jubileumjaar 2005 respectievelijk benoemd tot lid van verdienste en erelid.

De vergadering verliep sowieso al uiterst voortvarend. De voorzitter kon de leden namelijk melden dat het contract met hoofdtrainer Joshua Nijlant met nog een jaar wordt verlengd. De coach verbindt zich dan al voor het vierde seizoen aan de Nieuwleusenaren. Het vertrouwen dat beide partijen hiermee uitspreken zegt meer dan voldoende.

Recentelijk werd ook het nieuwe 3e veld, een trainingsveld met wedstrijdmogelijkheden en verlichting, aan de vereniging opgeleverd. Een verrijking voor de toch al zo mooie accommodatie.  

USV zag in het afgelopen seizoen haar ledental bovengemiddeld stijgen en ook financieel gaat het de club voor de wind. Secretaris Ben Schuurman liep uitgebreid met de presentatie en in beeld gebrachte flop 5 en top 5 door het verenigingsjaar en penningmeester Dick ten Klooster kon de leden een positief jaarverslag van het afgelopen en een sluitende begroting van het lopende seizoen presenteren. Bestuurslid accommodatiezaken Bert van Lente en Ben Schuurman werden aan het einde van de vergadering herkozen als bestuurslid van de vereniging.        

 

Artikel delen: