Schilders Lenferink samen met Herman op tv

lenferink_in_herrie_in_de_keuken.jpg

Werknemers van Lenferink Schilders-Afbouw en Vastgoedonderhoud zijn op 30 november  (vanaf 21.30 uur) te zien in het tv-programma ‘Herrie in de Keuken’ (RTL4). Zij voeren in de uitzending schilderwerk uit in een chauffeurscafé bij de Lichtmis (Ov).

De Lenferink-schilders Roy en Johnny zijn twee dagen druk aan het schilderen geweest in het chauffeurscafé bij de Lichtmis. Het interieur van deze zaak is door chef-kok Herman den Blijker, die ‘Herrie in de keuken’ tevens presenteert, omgetoverd tot een sprankelend geheel. Eén helft van de zaak is nog steeds chauffeurscafé en de andere helft is een pannenkoekenhuis. In samenwerking met Sikkens Bouwverven werd de schildersklus door Lenferink uitgevoerd.

In de serie ‘Herrie in de keuken’ helpt Den Blijker wekelijks noodlijdende restaurants om hun zaakjes weer op orde te krijgen. De kookgigant laat zien dat een passie voor koken niet het enige ingrediënt is voor een goedlopend restaurant. Hij observeert, signaleert en geeft vervolgens zijn ongezouten kritiek. Dit levert vaak confronterende en verhitte momenten in de keuken op. Den Blijker houdt het hoofd koel en zorgt dat de restauranthouder de boel weer op de rit krijgt. Zelfs als de problemen de pan uit rijzen, is er hoop.hebben wij onze verfkunsten bij het televisieprogramma “Herrie in de Keuken” mogen laten zien.

Artikel delen: