De pers (De stentor)heeft ook al last van de kou

DALFSEN – Wat lezen we vanmorgen in de Stentor: Boskamp zet routes voor stepslee uit. Ze zouden gisteren zijn begonnen met routes uitzetten door de bossen. Dat is helemaal niet waar. Er worden geen routes uitgezet in de bossen, want stepsleeën doe op de zandwegen, waar de sneeuw is plat gereden door de auto’s en daardoor spiegelglad wordt.

Daarnaast hebben ze zelf bedacht dat het stepsleeën gedaan kan worden tussen 10.00 en 13.00 uur. Hoe ze daar bij komen, ik zei het al: de pers heeft last van de kou. Want ze gaan bij het Boskamp open om 13.00 uur ( omdat ze tot de nacht doorwerken). Hier betaal je dan als abonnee voor (ik ook nog zelfs).

Hier onder nog even juiste tekst die naar hen verzonden is, kun je zien hoe ze het verhaal verdraaien.

STEPSLEEEN HET KAN WEER IN DALFSEN

 

DALFSEN – De hoge Bi wordt even in de opslagruimte gezet en moeten plaatsen maken voor die prachtige step sleeën bij Partycentrum Het Boskamp in Dalfsen. Want het is weer zo ver. HET KAN WEER!!  Vorig winter is er al behoorlijk mee gedraaid zelfs voor de TV.

 

Maar vanmiddag staan ze weer klaar voor de verhuur. Dat step sleeën kan ook veel sneller dan langlaufen, want je bent er veel minder sneeuw voor nodig. Wel reserveren, want er zijn er maar 10. U kunt na 13.00 uur bellen 0529 – 431712 bgg 432100 en iedereen die kan lopen, kan ook met deze dingen overweg! Het Boskamp is na 13.00 uur open

Die jongens van Regio salland en Vechtdalcentraal doen het veel beter, keurig met foto’s er bij en geen leugens. Klasse! https://www.regiosalland.nl/nieuws/9125/step-sleeen-weer-mogelijk-bij-het-boskamp-in-dalfsen.html

Artikel delen: