Goede dag, Beste Goede vriend, PAS OP!!

Ik ben de heer Glyn Raper Van Harlsden, Noord-West-Londen, hier in Engeland. Ik werk met Natwest Bank Londen. Met respect en aanzien, Ik schrijf u vanuit mijn kantoor, dat zal van groot voordeel voor ons beiden.

In mijn departement, waarbij de marketing manager (Greater London Regional Office), ontdekte ik een verlaten bedrag van 16.410.000 pond GBP (zestien miljoen vierhonderdtienduizend pond) in een account die behoort tot een van onze buitenlandse klanten Late Mr.George Schwartz, Amerikaanse burger die helaas verloor zijn leven in de vliegtuigcrash van Alaska Airlines Flight 261 die crashte op 31 januari 2000, met inbegrip van zijn vrouw en enige dochter. De keuze van contact met u wordt gewekt van de geografische aard van waar je woont, met name vanwege de gevoeligheid van deze transactie en de vertrouwelijkheid hierin. Nu onze bank is wachten op een van de familieleden aan come-up voor de claim, maar niemand heeft gedaan that.I persoonlijk het ongelijk zijn gesteld in het lokaliseren van de familie voor twee jaar nu, ik trachten uw toestemming om u te presenteren als de nabestaanden / Begunstigde aan de overledene, zodat de opbrengst van deze rekening gewaardeerd op 16.410.000 pond GBP kan worden betaald voor jou. Dit zal worden uitbetaald of gedeeld met deze percentages, 60% voor mij en 40% voor jou. Ik heb beveiligd alle nodige juridische documenten die kunnen worden gebruikt om back-up van deze claim we gaan doen. Alles wat ik nodig heb is het invullen van uw naam op de documenten en legaliseren in de rechtbank hier om je te bewijzen als de rechtmatige begunstigde. Alles wat ik nu nodig is uw eerlijke samenwerking, vertrouwelijkheid en vertrouwen te kunnen zien door middel van deze transactie. Ik garandeer u dat dit zal worden uitgevoerd onder een legitieme regeling die zal u beschermen tegen eventuele schending van de wet.

Gelieve mij de volgende: zoals we hebben vijf dagen om het uit te voeren door. Dit is erg URGENT PLEASE.

1. Volledige naam

2. Uw Telefoonnummer

3. Uw adresgegevens.

Na gegaan door middel van een methodische zoeken, heb ik besloten om contact met u hopen dat u vindt dit voorstel interessant. Gelieve op uw bevestiging van dit bericht en de vermelding van uw interesse, ik zal verstrekken u met meer informatie. Endeavor om mij te laten weten wat uw beslissing dan hou me op te wachten. Bel mij op de ontvangst van de e-mail Tel: +4477000227—. Met vriendelijke groet,

De heer Glyn Raper.

PAS OP VOOR DERGELIJKE BERICHTEN. TRAP DAAR NOOIT IN!!!!

 

Artikel delen: