De Historische Kring Dalfsen heeft een nieuwe website.

histkring.jpg

 

DALFSEN – De Historische Kring Dalfsen heeft een nieuwe website. De site is te vinden op het adres: www.ouddalfsen.nl  De site is bedoeld om zowel leden als niet leden informatie te geven over de activiteiten van de Historische Kring. De site heeft een moderner uiterlijk dan de vorige site van de HKD en is veel eenvoudiger actueel te houden.

Via de oorspronkelijke website www.historischekringdalfsen.nl  kom je overigens ook direct terecht op de nieuwe site.

De site is in nauwe samenwerking met ir. Wendy Oude Nijeweme-d’Hollosy van Ilca media in Dalfsen ontwikkeld. De leden van de Historische Kring Dalfsen zorgen zelf voor het actueel houden van de informatie op de site.

Voor het publiceren van gegevens uit de archieven van de Historische Kring, zoals o.m. foto’s, genealogische gegevens, gegevens over boerderijen en veldnamen werkt de Historische kring samen met het Historisch Centrum Overijssel aan het project MijnStadMijnDorp. Tot het operationeel zijn van de bij dat project horende internet site kunnen belangstellenden de archieven van de HKD altijd raadplegen tijdens de openingsuren in het Historisch Centrum, dat is gevestigd in het Beatrixgebouw aan de Ruitenborghstraat 56 in Dalfsen.

Artikel delen: