‘Janna Jantina’ scoort erg goed op het web

Nieuwleusen – Janna Jantina. Het is de naam van de webwinkel van Corina Vrieling uit Nieuwleusen. ‘Toen mijn eigen kinderen zijn geboren kon ik weinig spullen voor hen en hun kamers vinden die ik leuk vond’, vertelt Corina. Ze wilde daar wat aan veranderen.

Babykleren werden door haar in de wasmachine gedaan met kleurstof en kwamen er fleurig en gekleurd weer uit. Op haar naamkaartje omschrijft ze haar artikelen dan ook als ‘hippe kleurrijke handgemaakte hebbedingen’. Haar atelier is naast een plaats waar haar computer en haar naaimachine staan, een plek waar de gemaakte spullen hangen: tasjes, slingers, schortjes en allemaal in mooie kleuren. Naast het niet kunnen vinden van spullen die haar aanstonden, nam ze na de geboorte van haar kinderen het besluit. ‘Ik wil meer thuis zijn voor de kinderen’ en dat levert vanzelfsprekend ook meer tijd op voor haar huidige activiteiten. Zo begon ze vanaf 2000 met het zelf maken van kleertjes en spullen voor baby’s. In de eerste jaren bezocht ze af ten toe de plaatselijke markten om haar zelfgemaakte spullen te verkopen.

(dit en heel veel meer kunt u lezen in de Meppeler Courant)

maar kijk ook op: http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.jannajantina.nl%2F&ei=ny4CTZuOGJDpOY3pvKYB&usg=AFQjCNF7UnMM4q57ybWnxoNqYTFYgh0Skg

Artikel delen: