Edwin van den Berg nieuwe trainer voor selectie SV Dalfsen.

DALFSEN – Deventenaar Edwin van den Berg wordt de nieuwe trainer van SV Dalfsen. Hij vervangt aan het eind van het seizoen de huidige trainer Bert Spies die aangegeven heeft SV Dalfsen na drie seizoenen te gaan verlaten.

trainersv.jpg

Edwin van den Berg

 Direct na het bekend worden van het vertrek van Bert Spies is de vereniging voorvarend te werk gegaan om een opvolger te vinden. Na een grondige selectieprocedure is uiteindelijk Van den Berg unaniem gekozen door zowel het selectiecomité, de spelersraad en het bestuur.

Van den Berg is de huidige trainer bij vijfde klasser Marienheem. Voorheen is hij onder andere trainer geweest van de vierde klassers Holten en DAVO. Voetbal is Van den Berg’s passie; hij is vaak zes dagen per week op het voetbalveld te vinden. In het dagelijks leven is Van den Berg werkzaam bij de firma Stegerman in Deventer en is hij vader van twee voetballende zoons.

Bij Dalfsen gaat Edwin de eerste selectie (twee keer per week) trainen en op de zondagen begeleiden. De gezamenlijke ambitie is uitgesproken dat SV Dalfsen bovenin de 4e klasse gaat meedraaien met als ultieme doelstelling de promotie naar de derde klasse.

Artikel delen: