De kerstmarkt in Hoonhorst is weer geweldig mooi verlopen

kerstmhh1.jpg

HOONHORST – Het begon om 12 uur met een prachtige natuurwandeling onder leiding van de gids Agnes Nijmeijer richting het Sterrenbosch. De wandelaars werden met een huifkar teruggebracht naar Hoonhorst waar inmiddels de gezellige kerstmarkt volop bezig was.

Er was heel wat te zien en de markt stond bol van de lekkere hapjes en drankjes, van oliebollen tot wafels, van balkenbrij tot gluhwein, maar ook was er de mogelijkheid mooie eigen kaarsen te maken in de stand van de molenstichting en het maken van vogel nestkastjes volgens een bouwpakket.

De molenstichting kon weer veel nieuwe vrienden toevoegen aan hun bestand, maar ook de ruitervereniging kon veel bezoekers aan hun kraam vinden en hun waren presenteren. Natuurlijk deed ook het pastor Thomasfonds, Zuster Lucillle en het MOV weer goede zaken. Een aantal vuurkorven op het plein maakte de sfeer extra gezellig. We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde kerstmarkt onder organisatie van onze molenstichting. Rond 16.00 uur werd een kerstconcert verzorgd in de kerk van onze beide kerkkoren welke goed werd bezocht.

stol.jpg

Na afloop werden de bezoekers nog getracteerd op en plakje heerlijke kersstol.

 

Molenstichting Fakkert Hoonhorst

Voor heel veel foto’s zie link:  http://picasaweb.google.nl/hgfoto01

Artikel delen: