De Kleine Kunst weer op de planken!

toneel.jpg

DALFSEN – Terwijl de gure wind om het huis waait, de regen en sneeuw niet van de lucht is, en de eerste meters op het ijs alweer zijn gemaakt, is ook De Kleine Kunst weer begonnen. De toneelvereniging staat sinds begin oktober alweer te oefenen en met het voor dit seizoen uitgekozen stuk komt dat goed van pas.

Herman van der A schreef het stuk “Mode in ’t slachthuus”. Het verhaal speelt zich af midden in het dorpscentrum. De daar gesitueerde kerk wordt aangekocht als woning door een zekere Margriet en Joop. Een excentrieke dame welke modeontwerpster is en haar partner die er nogal vreemde hobby’s op na houdt. De buurtbewoners hebben het er niet zo op en de wildste taferelen passeren de revue, maar ontrafelen zij ook het geheim van het slachthuus….?

Voor de liefhebber een niet te missen stuk. De uitvoeringen vinden plaats in “De Overkant” te Dalfsen op 29 januari, 4, 5 en 12 februari 2011. Kaarten kunt u bestellen via de fam. Morrenhof tel. 0529-431282 of bij De Overkant tel. 0529-431570.

Alle voorstellingen beginnen om 19.45 uur en de zaal is vanaf 19.00 uur geopend.

Artikel delen: