Willy, wat heb ie mie mooi te pakken e had

booyinkb2.jpg

DALFSEN – Ik moest toch vanmiddag even in het dorp zijn en ik dacht even kijken of Bernhard Booyink der ok is. Gisteren hebben we een stukje over hem geplaatst, eigenlijk zonder dat hij dat goed door had. En ja hoor, daar komt Bernhard onder een kerstboom vandaan, hij wilde zojuist een boom verkopen daar bij de R.K Kerk.

Wat heb ie mie mooi te pakken e had! Prachtig, ik heb al een boel mensen gesproken die het gelezen hebben. Buiten bij een kraam staat ook een schaftwagen ze hebben het hele verhaal uitgeprint en keurig in het zicht op deze wagen geplakt. Dat is mooie reclame voor Dalfsennet. https://dalfsennet.nl/news.php?item.932.1

booyinkb1.jpg

En ie wist niet eens dat ik uut Broekland kwam? Nee, maar nu weet iedereen het. De heren hebben daar een boel schik daar buiten bij de kerk om nog wat restant kerstartikelen te verkopen. Geen pansant is veilig en ontkomt niet aan een grappig verkooppraatje. Kijk eens wat een mooi bordje, als je er thuis een spiegeltie achter zet, dan ist net oj der twee hebt!  Straks hebben we nog 20 euro op te maken die we van Jos Ramaker hebben gekregen en die moesten we bewaren tut dinsdag!  Dus dat wordt een loopje met zn allen naar de viskraam.

Artikel delen: