Het sfeerviolle Sterrebos, prachtige foto’s

mw1.jpg

DALFSEN – Het Sterrebos in Dalfsen was vandaag een plaatje. Honderden mensen hadden zich verzameld bij Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg voor de sterrebosmidwinterwandeling.

mw2.jpg

De blaozers midwinterblaosgroep uit Dalfsen waren te zien en te horen op de uitgezette wandelroute. Vooral bij de schaapskooi was het een plaatje! Men kon starten tussen 13.00 en 15.00 uur. Dus niet iedereen kwam tegelijk wat als voordeel had dat het geen polonaise werd van lopers. Als wandelaar merkte je niet eens dat er zoveel deelnemers waren.

mw3.jpg

Je kon het zien aan de geparkeerde auto’s en toen men terugkwam bij Het Boskamp. Er was geen zitplaats meer over. Velen lieten de huisgemaakte balkenbrij en snert zich goed smaken. Ook de warme chocolade met slagroom was niet aan te slepen. Naast de midwinterwandelaars waren natuurlijk zo als elke zondag ook de gewone wandelaars, de stepsleeers en dit keer ook de langlaufers.  Daarnaast was er nog een demonstratie en uitleg hoe zo’n hoorn gemaakt word. Het Sterrebos was vandaag één plaatje.

mw4.jpg

 

U kunt nu al vast in de agenda noteren de laatste zondag voor kerst weer de sterrebosmidwinterwandeling. De blaozers hebben al toegezegd graag weer te willen komen.

KIJK OP ONDERSTAANDE FOTOMAP

De mooie foto’s gemaakt door H.G van vanmiddag stoat op Picasa.http://picasaweb.google.nl/hgfoto01

Artikel delen: