Van oud op nieuw in Dalfsen

DALFSEN – Het is zo’n gevoel dat iedereen wel kent. In de nacht van Oud en Nieuw ben je een tijdlang gezellig met vrienden en/of familie bijeen, maar het blijft kriebelen. Je wilt er op uit, het liefst naar een locatie waar nog meer dorpsgenoten en kennissen aanwezig zijn. Die gelegenheid wordt op 1 januari 2011 van 01.00 tot 05.00 uur opnieuw geboden in Sport- en Ontmoetingscentrum De Trefkoele in Dalfsen.

Je mag het met een gerust hart een aardige traditie noemen: Het nieuwjaarsfeest bij De Trefkoele. Beheerder Wim Heerink organiseert samen met Blue Line 2000 het nieuwjaarsfeest en mikken niet echt op één leeftijdsgroep, maar op de totale bevolking van de gemeente Dalfsen. ‘In de praktijkmerken we dat we zeker een behoefte vervullen voor de leeftijdsgroep vanaf 15 jaar, maar het programma is dit keer zo samengesteld dat we ook de 25-plussers kunnen bereiken. Dit is ook één van de redenen dat we het Sportcafé er bij betrekken. Dat zou toch mooi zijn: een feest waar zowel jongeren, oudere jongeren als jonge ouderen zich prima vermaken.

De keuze om het nieuwjaarsfeest te organiseren in hal 1 in combinatie met het Sportcafé bleek vorig jaar een gouden greep, hierdoor hebben bezoekers de keuze mogelijkheid. Men kan zich vermaken in de feestzaal met de superdiscotheek en er is ook de mogelijkheid om rustig te vertoeven in het Sportcafé. Blue Line 2000 verzorgt die nacht op zeer professionele wijze een doorlopende lichtshow.

De organiserende commissie onder verantwoordelijkheid van De Trefkoele heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd. Dat is voor de gemeente Dalfsen de aanleiding om jaarlijkse een subsidiebedrag beschikbaar te stellen. ‘Het feest is vanaf de eerste editie tot aan vorig jaar een succes. Enerzijds omdat de organisatie er telkens weer in is geslaagd om een aansprekend feest neer te zetten en anderzijds omdat zolang het nieuwjaarsfeest is georganiseerd er nauwelijks sprake is van overlast en/of vernielingen tijdens de jaarwisseling in de kern van Dalfsen’. Aldus de heer Heerink, die overigens nog wel opzoek zijn naar enthousiaste vrijwilligers, die tijdens het Nieuwjaarsfeest tegen een vergoeding de helpende hand willen bieden.

Kaarten voor het Nieuwjaarsfeest 2011 in Sport- en Ontmoetingscentrum De Trefkoele zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar. Entreebewijzen zijn vanaf heden verkrijgbaar in het Sportcafé in De Trefkoele en Primera aan de Prinsenstraat in Dalfsen. Betaling via de pin is op beide locaties mogelijk.

Artikel delen: