Groet aan de meisjes en jongens: doen we

leus1.jpg

Foto’s en tekst Arwin Breunis

OOSTERDALFSEN – Hoewel het geen nieuws is en eigenlijk ook geen tip hierbij toch even een mailtje vanuit Oosterdalfsen. Naast de medewerkers van de gemeente Dalfsen zijn er nog meer inwoners van Dalfsen betrokken bij de gladheidbestrijding in de regio. Van Leussen b.v. heeft sinds vorig jaar een gladheidbestrijdingscontract met Rijkswaterstaat en de Provincie Overijssel.

leus2.jpg

Dit houdt in dat wij vanuit steunpunt Raalte ons best doen om de wegen in de regio begaanbaar te houden. In grote lijnen bestrijken wij het gebied vanuit Raalte tot de nieuwe rotonde bij Ommen, Nijverdal, Heeten / Holten, Deventer 2 zijden, Zwolle 2 zijden en jawel de brug in Dalfsen. Ook vanavond / vannacht is de verwachting weer dat het gaat sneeuwen en zullen wij dus weer op pad gaan.

leus3.jpg

Misschien is het een idee om als weggebruiker een keer te groeten door te knipperen met de lichten of iets dergelijks, per slot van rekening gaan deze jongens en meisjes bij nacht en ontij de weg op in een gevaarlijke situatie om voor u, het overige verkeer, de weg begaanbaar te houden. In mijn ogen verdienen alle mensen in de gladheidbestrijding een dikke pluim voor de inzet waarmee gewerkt wordt.

 

leus4.jpg

Van Leussen b.v.Arwin Breunis

Artikel delen: