Clubkampioenen motorclub Dalfsen in het zonnetje gezet.

 motormuis

DALFSEN – Op de nieuwjaarsreceptie van de motorclub Dalfsen af gelopen vrijdag avond bij partycentrum Het Boskamp in Dalfsen zijn een aantal clubleden in het zonnetje gezet. Onder het genot van een kop koffie volgde een prijsuitreiking, te beginnen met de dames.

Nummer één van de dames werd Mevr. A.H.J. Breunis. Zij is de fanatiekste dame van de hele motorclub Dalfsen. Bij de heren ging de derde prijs naar De Heer R. Dijkstra, de tweede prijs ging naar De Heer I. Kemper, en voor de aller fanatiekste heer (de nummer één) ging de prijs naar de Heer H. Zwinselman.

motorclub.jpg

Clubkampioen 2010 Henk Zwinselman.

Deze personen zijn het meest op de clubavonden geweest en hebben de meeste tochten gereden. Ook werd nog even stilgestaan  bij het overlijden (afgelopen september) van club lid Wim Koerhuis en over de motorescorte van de motorclub naar zijn laatste rustplaats in Dalfsen. Deze tocht heeft heel veel indruk gemaakt op de aanwezige leden. Na de prijsuitreiking volgde nog een tweede kop koffie met wat lekkers. Ze kunnen terug zien op een mooi motor jaar en een prachtige avond.

Artikel delen: