Zaterdag 81e verjaardag USV in de Deel!

mierimar.jpg

Het cabaretgezelschap Mierimar  

Nieuwleusen – Zaterdag viert USV haar 81e verjaardag in evenementencomplex de Deel in Nieuwleusen. Het thema van de avond is “Sprookjes”. Veel leden zullen hoogstwaarschijnlijk weer in een prachtige passende outfit de topavond van de vereniging gaan bezoeken.

De succesvolle formule, cabaret en muziek, wordt ook dit jaar weer door de organiserende evenementencommissie gehanteerd. Mierimar uit het Drentse Pesse zal voor het cabaretgedeelte zorgen. De entertainmentgroep bestaat uit drie mannen en een vrouw die samen de gelukkige formule zijn van een gegarandeerd geslaagd optreden. De naam Mierimar is afkomstig van de eerste letters van de namen: Mi ( Mirjam ) eri ( Erik ) mar ( Marko ) ar ( Arnold ). Alle vier zijn ze ook spelend lid van een plaatselijke toneelvereniging. Na dit cabareteske optreden zorgt de Showband Chameleon voor de muzikale en swingende invulling van de avond.

De zaal gaat om 19.30 uur open. Entreekaarten zijn nog bij de organisatoren en zaterdag aan de kassa van de Deel verkrijgbaar.       

 

 

Artikel delen: