SV Dalfsen proost op het nieuw jaar

voetbaljan2.jpg

Dalfsen – Vanmiddag werd er in het clubgebouw van SV Dalfsen geproost op het nieuwe jaar. Voorzitter Jos Ramaker nam samen met een groot aantal leden het glas ter hand om vertrouwen uit te spreken in de toekomst. De opkomst was opmerkelijk groot en jong en oud genoot van een perfect  georganiseerde middag.

’s Morgens werd overigens onder prima weersomstandigheden een gezellig rommeltoernooi gespeeld. Een 50 -tal leden speelden onderlinge partijtjes op een half veld om de eeuwige roem. Aansluitend werd nog een kleine penaltybokaal gehouden onder de jeugdleden die gewonnen werd door Sam van Hulzen.

Na de voetbal stond een kop snert en een broodje worst gereed in de kantine om de hongerige magen te stillen. Na de voedzame maaltijd startte om 14.00 uur de nieuwjaarsreceptie. Voorzitter Jos Ramaker had een uitgebreide speech uitgewerkt maar stond eerst stil bij het overlijden van oud eerste speler Wim Koerhuis en oud SVD-er Henk Mulder. Vervolgens werden een groot aantal hoogtepunten genoemd van het afgelopen jaar. Uiteraard de promotie van het eerste elftal naar de 4e klasse maar ook de kampioenschappen van de diverse jeugd- en seniorenteams.

voetbaljan1.jpg

Ook waren er in 2010 op bestuurlijk en organisatorisch vlak de nodige hoogtepunten te vermelden, al met al een vitale vereniging met een stabiele organisatie en een gezonde financiële huishouding.

Vervolgens werd een doorkijkje gemaakt naar de nabije toekomst, met natuurlijk de revitalisering van Sportpark Gerner als speerpunt. Voor SV Dalfsen betekenen de plannen een nieuw kunstgrasveld voor de kantine, een uitbreiding van het clubgebouw en de renovatie van de kleedkamers. Al met al noodzakelijke verbeteringen om Sportpark Gerner voor de komende decennia functioneel te houden.  Op 28 februari 2010 wordt de beslissing genomen in de Dalfser Gemeenteraad. Na de Nieuwjaarsspeech namen de vutters van de vereniging het woord.

berhard2.jpg

Hier nog een plaatje bij de kerstbomen vekoop

Maar liefst 400 kerstbomen werden dit jaar verkocht waarvan de opbrengst naar SV Dalfsen gaat. Op ludieke wijze werd de bijbehorende cheque van € 2.500 overhandigd aan de voorzitter. Een uitgebreid applaus viel de vutters ten deel.

Artikel delen: