Dit jaar bestaat de Aero Club Salland 40 jaar!

 DALFSEN – LEMELERVELD _ Deze vereniging is daarmee relatief “jong” vergeleken met de meeste andere zweefvliegclubs in Nederland. Uiteraard gaan we dit jubileum niet ongemerkt voorbij laten gaan en zullen er dit jaar een aantal evenementen georganiseerd worden om dit heugelijke feit te vieren.

 

zweef.jpg

ACS, klaar voor de toekomst

Met de huidige moderne kunststofvloot is de ACS klaar voor de toekomst. Dit jaar is een derde ASK-21 aangeschaft zodat er nog méér capaciteit is om te lessen en voor introductiestartjes. Wat gaan we doen?

Om het jubileum jaar extra luister bij te zetten staan de volgende activiteiten op de planning:

zweefvliegen.jpg

■Salland Overland Dag

■Jubileumfeest

■Nederlandse Zweefvlieg Dag (NZD)

Sallandse Overland Dag

De Sallandse Overland Dag of SOD behoeft al haast geen uitleg meer, aangezien er al diverse verslagen van eerdere edities (2007,2008 en 2009) van deze dag op de site te vinden zijn. Ook dit jaar gaat de gehele vloot van de ACS alsmede een paar prive vliegtuigen overland. De winnaar krijgt eeuwige roem en mag even de “Piet Huysmans” bokaal vasthouden. Lees verder: http://www.google.com/url?sa=X&q=http://aeroclubsalland.nl/nieuws/50/acs-40-jaar&ct=ga&cad=CAcQARgAIAEoATABOAFAybOp6QRIAVgAYgJubA&cd=UDCOw7DS5lk&usg=AFQjCNHCj0xUFCw9Mcby5vVfsNITyL8ywA

Artikel delen: