Regio Politie Persberichten van dinsdag 11 januari 2011

Verdachte aangehouden voor dealen

Deventer – De politie heeft maandagmiddag 10 januari een 26-jarige man uit Deventer aangehouden op verdenking van het dealen van drugs. Agenten zagen dat de man op de Heyinckstraat een zakje met witte bolletjes overhandigde aan een andere man.

Op het moment dat de agenten de verdachte staande wilden houden ging de man ervandoor. Na een korte achtervolging werd hij alsnog aangehouden. Tijdens de fouillering werden soft- en harddrugs aangetroffen. Er is een onderzoek gestart. De man zit voorlopig vast.

Heling fiets

Kampen – Maandag 10 januari werd een 16-jarige jongen uit Kampen aangehouden voor heling. Dienstdoende agenten controleerden zijn elektrische fiets in het stadspark. Deze bleek van diefstal afkomstig te zijn. De vader van de jongen verklaarde dat hij de fiets voor € 80,- had gekocht in Assen. Van de fiets werd vrijwillig afstand gedaan. Er is proces-verbaal opgemaakt.(2011002738)

 

Man gewond na aanrijding

Genemuiden – Een 50-jarige man uit Genemuiden raakte maandagochtend 10 januari gewond op de Klaas Fuitestraat. Hij werd voor behandeling met de ambulance naar het ziekenhuis overbracht. De man fietste vanuit de Industriestraat linksaf de Klaas de Fuitestraat in. Door de gladheid viel hij en kwam op de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer terecht. Daar reed op dat moment een trekker opleggercombinatie. De man uit Genemuiden kon zich nog net wegdraaien zodat alleen zijn arm onder de oplegger terecht kwam. (2011002673)

 Vrouw raakt gewond bij ongeval

Genemuiden – Op de kruising Jan van Arkelstraat / Schoolstraat raakte maandagochtend 10 januari een 28-jarige vrouw uit Genemuiden voornamelijk gewond aan haar been. Ze werd met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw stak lopend de Jan van Arkelstraat over richting de Schoolstraat. Tegelijkertijd kwam er uit de Schoolstraat een auto aangereden die linksaf de Jan van Arkelstraat in wilde slaan. Hierop ontstond de aanrijding tussen beide. (2011002675)

 Eenzijdig ongeval; vrouw gewond

Hasselt – Bij een eenzijdig ongeval op de Verkavelingsweg raakte een 33-jarige vrouw uit Hasselt gewond. Zij reed in haar auto over de Verkavelingsweg en zag door de laagstaande zon te laat dat daar een bus stilstond bij een bushalte. De Hasseltse reed op de achterzijde van de bus. Ze werd voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. (2011002737)

 Jongen (16) aangehouden voor woninginbraak

Balkbrug/Dedemsvaart – In Balkbrug werd maandagavond een 16-jarige jongen uit Dedemsvaart aangehouden voor woninginbraak. Hij wordt ervan verdacht op vrijdagavond 7 januari te hebben ingebroken in een woning aan de Van Haeringenstraat in Dedemsvaart. Bij die inbraak werden een personal computer, een spelcomputer en diverse games buitgemaakt. Bij zijn aanhouding bleek de jongen tevens in het bezit te zijn van een relatief nieuwe fiets, die vermoedelijk van diefstal afkomstig is. De herkomst van deze fiets wordt nog onderzocht. De jongen is voor nader onderzoek ingesloten. (2011002128)

 

Vrouw met geweld beroofd

Deventer – Een 27-jarige vrouw uit Deventer is maandagavond 10 januari rond 21.30 uur beroofd op de Oosterstraat. De vrouw liep in de richting van de Diepenveenseweg. Vanuit de andere richting kwamen drie jongens haar kant oplopen. Nadat de jongens haar waren gepasseerd werd de vrouw alsnog bedreigd en werd haar tas afgepakt. Daarna gingen de jongens ervandoor via de Oosterstraat. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844. (2011002845)

 

Artikel delen: