Southern Style bluesband laat de vechtbrug schudden!

grotenhuusband.jpg

DALFSEN – Op zondagmiddag 6 februari a.s., treedt de Dalfser Blues – en Classicrock band Southern Style op in Brasserie de VII Deugden’s Grand Café 1231 in Dalfsen. Southern Style bluesband is een blues- en classic rockband die stevige rock afwisselt met subtiele, maar ook met broeierige, dampende blues.

grootenhuus2.jpg

Al deze muziek wordt op zeer enthousiaste, gepassioneerde en vooral eigen wijze gebracht, waarbij soms zelfs ook authentieke bluesinstrumenten zoals homemade Cigarbox gitaren gebruikt worden. Dit enthousiasme, de ongedwongen sfeer en het plezier in optreden, is iets wat de band kenmerkt en bij elk optreden weer terug is te vinden. De band heeft in haar 8-jarig bestaan al op heel veel verschillende podia (van café’s tot motorclubs, personeelsfeesten, festivals en op diverse radiozenders) in de regio en ver daarbuiten opgetreden en heeft een heel unieke mix, met zorgvuldig gekozen en voor een breed publiek toegankelijke nummers als repertoire. Kom allen genieten van de sfeer van “Roadhouse Blues / Rock” vlak aan Dalfsens eigen Mississippi; de Vecht!

Southern Style heeft speciaal voor het optreden in Grand Café 1231 een aantal mooie sets samengesteld en zal die middag een mix van acoustisch en elektrisch spelen.

De band bestaat uit:

Ab Meijerink  Basgitaar en zang

Jan Wildvank  Gitaar en zang

Frans Lenferink Drums en zang

Dirk van Brink’ Mondharmonica

Henri Grootenhuis (Cigarbox)Gitaar en zangwww.southernstyle.nl De toegang is gratis en aanvang van het concert is 16:00 uur.Brasserie de VII Deugden

Prinsenstraat 2

7721 AJ DALFSEN

Artikel delen: