Regio Politie Persberichten van woensdag 12 januari 2011

Twee jongens aangehouden voor belediging

Zwolle – Ter hoogte van het Groot Wezenland zijn dinsdagmiddag 11 januari twee jongens van 15 en 17 jaar uit Zwolle en Meppel aangehouden in een lijnbus. Politiemedewerkers reisden met deze bus mee, omdat er meerdere terugkerende overlast door jeugdigen werd ervaren op deze lijn.

 Toen de jongens op hun gedrag in de bus werden aangesproken, begonnen zij verbaal te beledigen. Er is proces-verbaal tegen hen opgemaakt.

(2011003134)

 Getuigenoproep

Auto beschadigd na aanrijding op parkeerterrein Super de BoerHardenberg Op dinsdagochtend tussen 10.00 en 11.35 uur werd op het parkeerterrein bij Super de Boer aan de Sallandsestraat een zwarte Toyota Verso door een onbekend gebleven voertuig aangereden. Er ontstond daarbij schade aan het linkervoorportier van de auto. Door de eigenaar van de auto werd deze schade in eerste instantie niet opgemerkt maar toen zij ging rijden, waaide er vermoedelijk een papier onder de ruitenwissers vandaan. Het papiertje werd niet meer terug gevonden. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval of naar de persoon die het papiertje onder de ruitenwissers van de auto heeft gedaan. Dus, was u betrokken bij de aanrijding, heeft u iets gezien of heeft u een papiertje onder de ruitenwisser van de genoemde auto gedaan? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844.(2011003085)

 

Rijbewijs ingevorderd op Kanaalweg-Oost

Bergentheim – Op vrijdagavond 7 januari 2011 werd tijdens een controle een 45-jarige man uit de gemeente Hardenberg staande gehouden. De man reed met zijn auto 118 km/h (gecorrigeerd) waar 60 is toegestaan. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en proces-verbaal voor overtreding van de maximumsnelheid werd opgemaakt.

(2011002120)

 Aanhouding voor winkeldiefstal

Deventer – Een medewerker van een winkel aan het Karel de Groteplein heeft dinsdagmiddag 11 januari een 50-jarige man uit Deventer aangehouden voor winkeldiefstal. De man wilde de winkel verlaten terwijl hij niet alle meegenomen goederen had afgerekend. Tijdens de fouillering troffen agenten in zijn tas nog meer artikelen aan die ook van diefstal afkomstig waren. Deze waren buitgemaakt bij twee andere winkels. Het ging om cosmetica en huishoudartikelen. Er is proces-verbaal opgemaakt.

(2011003098 en 2011003103)

Artikel delen: