DSV’61 verslaat ASC’62 in oefenduel

DOORNSPIJK – Dinsdagavond speelde DSV op sportpark De Haere opnieuw een oefenwedstrijd. Ditmaal was 2e klasser ASC uit Dalfsen de tegenstander. Wederom miste DSV Remco v.d. Weide maar Alex Bouwman en Jan van Norel waren er weer bij. In de eerste helft hielden beide ploegen het tempo hoog en werd er technisch vaardig gespeeld.

Ook af en toe op/over het randje maar scheidsrechter Slijkhuis behield de controle.

Ook in de 30e minuut liet hij zich niet van de wijs brengen toen Johan Riezebos volgens de ASC-spelers in buitenspelpositie scoorde. Deze 1 – 0 voorsprong was tevens de ruststand. Na de thee bleef DSV goed, verzorgd en positief agressief spelen. Over en weer ontstonden kansen maar het was DSV die wederom een treffer liet noteren. Met een mooie boogbal in de kruising zorgde Alfred Hofmeijer voor de 2 – 0 eindstand. Zaterdag a.s. oefent DSV opnieuw thuis, nu tegen de v.v. Oene, aanvang 14.30 uur. (bron veluweland.nl)