cheque te overhandigen

cheque_aan.jpg

Foto Hans Heerink

Het was dit jaar even wennen, in plaats van de dahliacorso de welbekende ludieke veiling als startschot voor de feestweek Lemelerveld 2010, welke ook nog eens voor het eerst op het evenementen terrein werd gehouden midden in de financiële crisis.

s.

Voor de vrijwilligers van de Stichting Festiviteiten Lemelerveld en carnavalsvereniging De Sprokkelaars een reden om de handen nog eens extra uit de mouwen te steken voor dit succesvolle en erg gezellige evenement. Gelukkig waren ook dit jaar vele ondernemers en andere initiatieven net zo enthousiast als voorgaande jaren waarvoor nogmaals hartelijk namens de organisatie.

Ook dit jaar was de ludieke veiling een daverend succes en een supergezellig evenement, ook omdat naast hilariteit, entertainment en een goede handel waarbij ondernemers of zelfs spontane enthousiastelingen diensten en of goederen aanbieden, de organisatie ook een aantal goede doelen een warm hart toe draagt.

Daarom konden de organisatoren van dit evenement zaterdag 15 februari weer bij elkaar komen bij cafe restaurant Reimink om mevrouw Lianne Booijink, manager van van het Ronald Mcdonald huis Zwolle een cheque te overhandigen.

Blij en enthousiast over het initiatief en het evenement, nam zij de cheque in ontvangst waarna zij de organisatie uitnodigde om eens een bezoek te brengen aan van het Ronald Mcdonald huis zodat zij zelf kunnen ervaren waarom het bijeengebrachte bedrag zo welkom is om het van het Ronald Mcdonald huis Zwolle te ondersteunen.   De feestweek wordt dit jaar gehouden van woensdag 3 tot en met zondag 7 augustus wederom met de braderie en ludieke veiling als opening. Stichting Festiviteiten Lemelerveld hoopt dat dit net zo’n succes wordt als voorgaande jaren. Het goede doel waar aan de organisatie dit jaar een warm hart toedraagt is stichting Doe Een Wen

Artikel delen: